Zelf aanspreken of niet?

Wij wonen sinds kort in een nieuwbouw appartementen complex. sommige woningen hebben hier geen balkon. sommige van die mensen hebben schotelantennes opgehangen op de balustrade...in ons huurcontract staat dat dat niet mag. nu heb ik de woningbouw gebeld hierover maar de mensen die de schotels hebben hangen geven geen gehoor aan brieven die zij hierover krijgen. dus het kan waarschijnlijk wel even duren voor ze weg worden gehaald. is het nu een goed idee om deze mensen hier persoonlijk over aan te spreken? Mijn grootste ergenis omtrend de schotels is is dat ik het geen mooi gezicht vind.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik ben bang dat als je mensen er zelf op gaat aanspreken dat je dan een rot-sfeer krijgt. Als mensen niet reageren op de woningbouw zullen ze het zeker niet op jouw verzoek doen. Overigens moet de woningbouw wel sterk in hun schoenen staan als mensen het voor de rechter laten komen, maar kennelijk wordt de woningbouw dan wel in het gelijk gesteld.

Bronnen:
http://weblogs.nrc.nl/rechtenbestuur/2010/...

Ik zou het niet doen. Je kan problemen krijgen met de buren, waar je ook niet op zit te wachten. Blijf contact opnemen met de woningbouw vereniging. Ze hebben het in hun contract gezet, dat het niet mag en zijn verantwoordlijk om hun aan te spreken.

Niks over zeggen, krijg je ruzie. Wat maakt het trouwens verder uit? Jou huis veranderd er niet op, ze gaan vanzelf weg. En of het er van de buitenkant lelijk uit ziet lijkt me ook niet erg belangrijk, als je je maar lekker voelt in je huis!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100