1001 toepassingen voor tissues. Welke dan?

Ik zag een slogan bij tissues : 1001 toepassingen. Ik kom zelf niet verder dan een stuk of 10. Welke toepassingen zien jullie?

Toegevoegd na 2 dagen:
Iedereen bedankt voor de antwoorden!! leuke ideeen!!

Weet jij het antwoord?

/2500

1001 toepassingen is een verzinsel van een marketeer die niet met iets beter kon vinden.

Hieronder zie je hoe ze aan die naam 1001 toepassingen zijn gekomen: Een verfrissend idee Gemak dient de mens Tissue producten worden in toenemende mate gebruikt en de toepassingen zijn dan ook eindeloos. Hierdoor zijn ze zeer geschikt voor uw reklame of PR campagne richting talloze doelgroepen. Tissue producten komen immers altijd en overal van pas. 1001 toepassingen PromoTissue™ is gespecialiseerd in promotionele, op maat gemaakte tissues voor allerlei doeleinden. Wij werken intensief samen met diverse fabrikanten die ieder haar eigen specialisme heeft. Hierdoor kunnen wij welhaast elke oplossing bieden voor uw behoefte. Of het nu gaat om baby doekjes, make-up removal doekjes, anti-bacteriele doekjes, handreinigingsdoekjes of bedrukte tissues of tissuedozen. Functionele tissues, een wereldwijde groeimarkt De afgelopen 10 jaar is de markt voor voor functionele tissues gegroeid met ca. 22% per jaar(bron:Euromonitor). De vraag naar tissues door zowel consumenten als producenten zal naar verwachting stijgen tot ca. 4 miljard Euro in 2009. De belangrijkste redenen hiervoor zijn de toenemende behoefte aan gemak en het op de markt komen van steeds meer funtionaliteiten. Ca. 7 jaar geleden besloeg het aandeel van babydoekjes nog zo'n 82%. Momenteel maken reinigings- en cosmetische tissues al zo'n 40% deel uit van de markt welke blijft groeien met dubbele groeicijfers. Deze groeicijfers geven aan dat tissues steeds massaler worden geaccepteerd hetgeen ze steeds geschikter maakt voor promotionele toepassingen.

Bronnen:
http://www.promotissue.nl/eenverfrissendid...

Ik vind tien al heel knap. 1001 vind ik sterk overdreven, vooral als je geen erg groot voorstander bent van al dat wegwerppapier en de meeste van dergelijke klusjes met een vaatdoekje oid oplost. Maar met zijn allen komen we misschien wel aan de 1001 ?? Eens kijken of ik er een paar niet-voor-de-hand-liggende zoals neus snuiten weet : - mes afvegen zodat je hetzelfde mes voor iets anders kunt gebruiken - als alternatief voor bierviltje gebruiken - vervanging voor wc-papier - vervanging voor keukenrol - brillenpoetsdoekje Zo, als nog 200 GV-ers er vijf weten, zijn we d'r al zo wat. Het is natuurlijk een marketingtruc, vooral om het marktaandeel te vergroten ten koste van ander wegwerp- en duurzaam materiaal ; met een propje papier kan je zoveel ; als de kosten niet uitmaken (want die tissues zijn duur) zou je er zelfs je ramen mee kunnen lappen. Beetje veel werk, maar het kan. Ze willen natuurlijk graag met die reclame een nieuwe markt aanboren. Kweenie of het gaat lukken.

1001 is een aantal dat in het nederlands gelijk staat aan 'heel veel'. Het gaat hier dus niet om het letterlijke aantal, maar om de figuurlijke betekenis.

Bronnen:
http://nl.wikipedia.org/wiki/1001_(getal)

Mijn 5: keukenblad schoonmaken Mond schoonmaken handen schoonmaken grond schoonmaken Nagellak verwijderen

haarballen oprapen. kattenkontjes poetsen. vieze kinnebakjes schoonmaken. braaksel opruimen. bloed van krabbels opdeppen.

Misschien is er een link met "verhalen uit 1001 en 1 nacht"? Dat zijn er ook heel veel. Maar goed, een paar toepassingen (hopelijk geen dubbele). - een bulkje uit je neus peuteren - rochels van het trottoir vegen - een bulkje uit andermans neus peuteren - een paar gaten in knippen en als carnavalsmasker gebruiken - een paar honderd aan elkaar plakken en dan als hetelucht ballon gebruiken - een fabrikant vragen om er porno op te drukken en dan als vervanging voor de dvd in de slaapkamer - gebruiken voor wat daarna volgt Ziek? Ik? ;)

- BH-opvulling (ja meisjes van 13 doen dit echt) - knutselmateriaal - i.p.v. oordopjes -

wat dacht je van: je tranen van het lachen, om veel van deze malle atwoorden, te deppen ?

- Het aanrecht schoonmaken - Neus snuiten - tarnen afvegen - Instrument schoonmaken - Handen drogen - vetvlekken verwijderen - Huid ermee schoonmaken - ipv toiletpapier gebruiken - stof ermee verwijderen Uhm, je kunt er veel mee schoonmaken denk ik vooral. Als je dan alles meetelt kom je hoog uit.

Op Zweedse verpakkingen staat ook wel spermdöker of zoiets.......

Ik gebruik ze als een vouw-harmonika gevlochten door mijn teennagels, als ik toe ben aan frivole tenen. Verder heb ik ze altijd in m'n auto - voor beslagen ramen, als ik door de file de berm in moet vluchten omdat ik het tankstation niet meer kan halen, of om in dezelfde file m'n boodschappenlijstje te maken, na een strandwandeling transporteer ik er m'n verzamelde schelpjes in, ik "glim" m'n schoenneuzen er mee op als ik weer eens geen tijd gehad heb om ze te poetsen, ik droog me ermee af na een regenbui (ja, ik héb een paraplu in de auto, maar 99 van de 100 keer vergeet ik hem mee te nemen) of als het on-nederlands warm is in de file (ik heb geen airco in de auto) - kortom : ik heb graag een doos tissues in de auto....

-Ik dep er geknoeide mascara en eyeliner mee op. -Haal er ook gemorste oogdruppels mee weg. -Stof er de bladeren van mijn ficus mee af. -Veeg er tv en computerscherm mee schoon. -Pak er een halogeenlamp mee aan als ik die moet verwisselen. -Pak er de deurkruk in openbaar toilet mee aan en draai er daar de kraan mee open. -Hap erin als ik mijn lippen gestift heb. -Dep gemorste vloeistof van mijn kleding voordat ik die eventueel met een vlekkenmiddel te lijf moet gaan.- -Dep er bloed mee op als ik me snijd. -Pak er griezelige insekten mee die mijn huis zijn binnen gedrongen. Weer 10 (?) toepassingen erbij.

Ik maak er mijn spiegels mee schoon, De wastafels, Soms ook als stofdoek, Als mijn kat een haarbal heeft, ruim ik deze hiermee op, Een spin of ander insekt dood of levend, pak ik hiermee op, Als ik aan het koken ben en er valt wat op de grond pak ik een tissue, Het scherm van de t.v. en laptop schoonmaken, Vieze vingers van kinderen mee schoonmaken. Mijn magnetron verwijderen van vette vingers en vieze vlekjes, Mijn neus in snuiten, De ogen van de hond schoonmaken, Een vlekje in mijn kleding mee schoonmaken, Dit zijn ze zo ongeveer, hier heb je wel voldoende aan toch. Als iedereen zo reageerd kom je vanzelf aan 1001 toepassingen.

proppenschieten natte proppen schieten tegen de ramen waar ze dan blijven hangen in de bilnaad stoppen als het heet is zodat het zweet je niet door de bilnaad loopt de printerkoppen reinigen de inkt van je handen poetsen nadat je de printerkoppen hebt gereinigt omdat je meer inkt aan je handen hebt dan aan de tissues de gehoorgang van binnen drogen de oliepeilstok van de auto afvegen. als aanmaakpapiertje gebruiken voor de bbq

glaswerk poetsen vervangend wc papier (als dat op is) slabbetjes monddoekjes bh vulling broekvulling voor de man vulling in je schoenen voor als die te klein zijn tegen niezen neus snuiten vervangende tampon pc doekje telefoonschoonmaken kattenkots opruimen kattendrollen van de gang opruimen handig voor op de camping ppfff ik ben op

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100