Hoe krijg ik spinnen weg uit het huis?

Ik ben echt doodsbang voor spinnen. Als ik er eentje in mijn kamer heb gezien durf ik niet meer te gaan slapen voordat de spin gevonden is en naar buiten is.
Ik heb al bij andere vragen gezien hoe je die beesten het huis uit krijgt maar ik ben er zo bang voor dat ik niet eens in de buurt van die beesten durf te komen.
Bestaat er niet zoiets als een spuitbus ofzo om die dingen uit mijn kamer te houden?

Weet jij het antwoord?

/2500

Er is een spulletje te koop waarmee je op spin vriendelijke wijze je huis kunt prepareren. Het spinnenweb kleeft dan niet aan de oppervlakte waar de spin het aan vast wil maken en de spin vertrekt.

horren voor je raam maken, zodat ze ook niet binnen kunnen.. en als je er toch nog een hebt, met de stofzuiger opzuigen..

Erop trappen

Verbranden

Je angst overwinnen lijkt mij de beste oplossing. Het kan toch niet zo zijn dat alles waar je bang voor bent, je maar weg, kapot of zelfs dood moet zijn....

Insectenspray van Kruidvat. Niet duur en je kunt er zowel preventief als dodend mee werken (mocht er toch 1 je huis binnengekomen zijn). (Sorry aan alle spinnenliefhebbers!!)

Hoi, ik wil je niet bang maken maar per huishouden leven er zo'n duizend spinnen, waarvan je niet eens weet dat ze er zijn. Ze zijn allen even onschuldig en zorgen ervoor dat je zomers minder last hebt van muggen. Verder zijn ze banger voor jou, jij bent namelijk 100.000 keer zo groot, zo niet groter!! Toegevoegd na 3 minuten: Verder moet je denk ik wat meer relativeren, waar ben precies zo bang voor...dat ie je bespringt?? Nou spinnen springen niet, dus wees niet bang. Wat is het ergste dat er zou kunnen gebeuren, dat ie je optilt en meeneemt, dat ie je dood zal bijten?? Allemaal dingen die niet kunnen. Dus waar ligt daadwerkelijk je angst?? Verder zullen ze je eerder uit de weg gaan, dan opzoeken.

Paar salamanders op de gevels zetten. Als er veel spinnen zijn blijven ze daar heel lang, en de spinnen heel kort

Spinnen eten vooral ongedierte zoals vliegen en luizen, je moet dus niet de spinnen bestrijden want die helpen je. Als je geen spinnen wilt moet je het andere ongedierte verwijderen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100