Als je een dekbed heb met een herfst en een zomer gedeelte welke moet je in de winter boven doen en waarom ??

Toegevoegd na 8 minuten:
Weet wel dat je ze beiden moet gebruiken !!!
De vraag is welke ( de dikke of dunne )mo et boven liggen en waarom ???

Weet jij het antwoord?

/2500

Zomer, daar krijg je een prettiger gevoel bij in deze koude dagen.

In de winter gebruik je ze beiden. Het maakt niet uit welke je boven doet. Lagen zorgen voor isolatie en daar gaat het om. Toegevoegd na 13 minuten: Volgens mij maakt het echt niet uit, welk van de twee boven ligt. Het gaat erom dat er een isolerend luchtlaagje tussen de beide lagen zit. Dat zorgt voor 't extra comfort.

Het herfst dekbed is dikker als het dekbed die je hebt in de zomer. In de winter word het buiten iets kouder en is het verstandiger om het herfst dekbed op je bed te doen. Dan is het in je bed lekker warm als het straks buiten gaat vriezen. En dan hoef je geen kou te lijden tijdens je slaap uren. Toegevoegd na 10 minuten: Nav je toevoeging en je reactie Ik heb ze zelf ook. In de winter gebruik ik alleen het herfst dekbed. Als ik ze allebei gebruik dan heb ik het veelste warm. Wil je ze allbei gebruiken dan maakt het geen verschil welke boven of onderop ligt. Uit eigen ervaring: Ik lig 2 weken onder hetzelfde dekbed met overtrek. Na 1 week word het dekbed omgedraaid. Dus op die manier liggen ze beide een keer boven op.

Het gaat om de totale dikte (isolatie), dus het maakt niet uit welke kant boven of onder ligt.

Juist gisteren de 2 dekbedden aan elkaar geklikt. Welke boven ligt maakt eigenlijk niet uit maar ik vind het het lekkerst als het dikke onder ligt. Dat voelt voor mij het prettigst aan.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100