Welke langbloeiende planten zijn aan te raden voor gebruik in balkon/terrasbakken? Behalve dan de gebruikelijke geraniums, petunia etc.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

OOk leuk zijn die speciale zonnebloemen voor balkons... klein formaat namelijk en kleine dahlia's voor later in de zomer.... Wat ook leuk is een grote balkonbak vullen met een rotstuintje... daar zijn heel veel plantjes voor en ze blijven vaak laag en bloeien lang.

Ik ga zelf altijd voor Afrikaantjes. Hele makkelijke planten, leuke vrolijke bloemen die eigenlijk gewoon de hele zomer door blijven bloeien.

Chrysanten, er zijn kleine soorten en grote en ook hele mooie op stam. Die van mij bloeiden vorig jaar totaan de eerste vorst.

ik heb altijd wel een bak lobelia's staan. prachtig die blauwe bloempjes!

Wil je echt eens iets anders, dan is Gaura echt zeer de moeite waard. Nog even en ze gaan bloeien en doen dat tot de eerste nachtvorst er is!!! Ze zijn er in de kleuren wit, licht rose en donker rose. Wel in de zon!

Knolbegonia's, staand en hangend bloeiend van voorjaar tot diep in het najaar. Ieder jaar weer opnieuw. De knollen vorstvrij en droog bewaren. wondermooie bloemen in heel veel kleuren te verkrijgen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100