Moet je een vergunning hebben voor het houden van duiven ?

Heb het niet over een stuk of 5 maar meer dan 100 oude hok gaat nu weg en nieuwe grotere komt ervoor in de plaats.
Heb geklaagd over stank want in de zijhokken zitten ook duiven voor slacht daar word niets mee gedaan en de stront is 8cm hoog geklaagd hierover antwoord ik ruik het niet meer mijn antwoord je ziet toch dat dit er ligt dit is de oude situatie zegt dat het beter gaat als het andere hok er staat maar ik heb mijn twijfels. Er een ander hok groter en beter zegt hij .
Hij doet mee aan wedstrijden ergens loslaten en dan weer naar huis vliegen en gek genoeg komen ze dus weer thuis.

Weet jij het antwoord?

/2500

als je ze gewoon hobbymatig houdt, dan heb je geen vergunning nodig. houd je ze bedrijfsmatig, dan kan het wel nodig zijn dat je een vergunning nodig hebt.

Als de buren zorgen voor stankoverlast, en je komt als buren samen niet tot een goede oplossing, dan kun je een klacht over stankoverlast melden bij de gemeente. Op de gemeentelijke website staat hoe u dit kunt doen. Of bel gewoon het algemene nummer van de gemeente. In de algemene plaatselijke verordening (APV) staat wat uw gemeente kan doen als iemand voor stankoverlast zorgt. Meestal spreekt de gemeente de buurtbewoner aan die voor stankoverlast zorgt Hierbij maakt het op zich niet uit of het gaat over de bestaande situatie of over de uitbreiding. Ook heeft dit op zich niet te maken met een eventuele vergunningsplicht.

Bronnen:
http://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/lu...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100