Bestaat er een CD met vogelgeluiden?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ja, die ligt hier voor me. Indertijd in De Tuinen gekocht, geloof ik. Dit staat er op: LindeTree BV De Slof 48 5107 RJ Dongen E-mail: info@lindetree.nl Tel. 0162-310386 Fax: 0162-310830 Nelly Klapwijk E-mail: nelly.klapwijk@lindetree.nl

ik verwacht dat je die in de bibliotheek kan vinden. Ik heb zelf ook eens een nodig gehad voor geluiden bij (home) video.

Ik weet wel bijna zeker van wel. Bij 'De Tuinen' hebben ze altijd cd's met dat soort dierengeluiden of oceanen enzo, van die natuurgeluiden. Ik denk dat u het daar wel kunt vinden.

Bij De Tuinen kun je kijken. Dat is zo'n winkel die allemaal natuurlijke en homeopathische producten verkoopt. Daar hebben ze ook cd's met zeegeluiden dus misschien ook wel vogelgeluiden.

Sounds of mother nature heet de serie en daar heb je dan vogelgeluiden van maar ook bijvoorbeeld de jungle of de zee. Verkrijgbaar bij de Tuinen.

Kijk hier eens: https://www.birdsounds.nl/index.php?pg=home&lang=nl&jsd=1 Ik maak me sterk dat je daar wel wat kan vinden.

Als je in de buurt van Zeist woont moet je eens een kijkje nemen in de winkel van de Vogelbescherming, daar hebben ze erg goede CDs. Mocht dit niet het geval zijn, dan is de CD-serie Vroege Vogelzang misschien iets voor je (zie link).

Bronnen:
http://www.vogelkijkcentrum.nl/cd/

ja

je kunt ze bestellen bij Nico de Haan, daar kun je ook een internetcurcus vogels herkennen doen

vogelbescherming.nl verkoopt de CD's ook online

Vast wel

Deze cd is bij de Intratuin te koop. Misschien ook wel bij andere tuincetra's.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100