Onkruid en gras tussen de stenen hoe makkelijk verwijder ik dat?

Mooie plaats,maar o wat een gras en onkruid komt er door,het is gelegd alszijnde makkelijk onderhoud,dus niet ik heb veel meer werk dan toen ik een droomtuin had.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Onkruid, bijvoorbeeld tussen de tegels, gaat gemakkelijk weg door er pure azijn op te sproeien. Toegevoegd na 2 minuten: Nog een tip, onkruid tussen de tegels: Strooi er flink wat zout op als u weet dat het gaat regenen en het onkruid verbrandt hierdoor.

Bronnen:
http://www.omaweetraad.com/tipview.php?rub...

Een gasfles en een spuitmond kopen en het onkruid wegbranden.

Daar kan je roundup voor gebruiken, werkt perfect. Zeg niet dat het nooit meer terug komt, maar je bent er een tijdje vanaf. Een tuin die gemakkelijk is in onderhoud, wil niet zeggen dat je er nooit iets aan moet doen. Maar ik kan me voorstellen dat dit soort dingen irritant zijn. Nogmaals roundup werkt prima. (boerenbond bv)

Bronnen:
http://www.roundup.nl/

koop een gifspuit bij de action voor 5,95 en vul die met azijn( goedkoop bij aldi of lidl) of schoonmaakazijn, het onkruid besproeien met zonnig weer en het brandt zo weg dan kun je het wegvegen, werkt super goed! Niet behandelen als er regen verwacht wordt Succes!

http://www.frytex.nl/tips/onkruid.php Op deze site staan allerlei behandelmethoden! Toegevoegd na 2 minuten: Je moet even doorscrollen tot ; Onkruid op onbeteelde terreinen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100