Wie weet een leuke /handige website voor een tuinontwerp.

Wij willen onze tuin opnieuw inrichten, is er misschien een leuke website waar we makkelijk een plan kunnen maken?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Hier drie linkjes ! http://www.woningplan.nl/ http://www.tontuinen.nl/frame%201.htm http://www.kapaza.nl/Tuin/Tuindecoratie_en_hekken/5609836/Gratis_tuinontwerp_programma_en_tuininrichting.html

Tuinontwerpen is mijn vak. Een leuke website is wel handig maar het echte werk moet je toch zelf doen. En dat is het ontwerp , afgestemd op je eigen smaak en mogelijkheden. Het belangrijkste begin voor een tuinontwerp is, wat wil je? Begin met al je wensen op papier te zetten. Houdt rekening met de zon in je tuin en de schaduw. Wat wil je van huisuit zien? Vijver? Terras? Hoeveel tijd heb je iedere week voor onderhoud? En waar plaats je wat? Of je dat nu op een website zet of op een papiertje maakt niet uit .Als het een slecht plan is veranderd er niets. Heb je een plan , zet dat met wat stokken uit in je tuin om een idee te krijgen hoe het er uit ziet. Een website maakt geen tuin voor je , dat moet je zelf doen passend bij jouw wensen.

Nog meer links omdat je dat vroeg. Ik weet niet hoe groot je ruimte is, maar ik gebruik zelf ook Google Earth en Binq.com Bird's Eye. Vergeet niet te werken met papier, het liefst op schaal natuurlijk!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100