Waar koop je voordelig vijver beplanting?

Bestaan er groothandels oid?

Weet jij het antwoord?

/2500

Nou bij de overvecht kunnen nog wel eens vijverplanten(goeie) bijstaan of bedoel je dat niet

Je zou hier eens kunnen kijken, of even bellen. Het is een goothandel in vijverbeplanting, bloemen en bloembollen. Vijverbeplanting De Waterlelie Adres Gouwzee 61 Plaats 1423 DT Uithoorn t: 0297 568932 f: 0297 524168

Hele goede vijverplanten koop je bij "Het Groene Kikkertje" in Dreischor - vraag maar aan Eddijst :-)

Bij mij, je kunt het gratis en voor niks krijgen of halen. Ik heb een hele grote vijver en er moet af en toe wat uit gehaald worden,want anders wordt het teveel van het goede, en dat is ook niet goed.

Even langsgaan bij een tuincentrum. Heb je er meerdere in je buurt dan wel even aanbod en prijzen vergelijken. In het voorjaar hebben ze het grootste aanbod omdat veel mensen hun vijver dan aanvullen of aanleggen. Maar kijk ook eens rond of vrienden/familie geen vijver hebben. Met name zuurstofplanten zijn eenvoudig te scheuren en over te zetten naar een andere vijver.

bij veel tuincentra kun je een encyclopedie door neuzen en wat leuks bestellen. ook kun je een lekker eind door een waterrijk gebied wandelen en hier en daar wat leuke stekjes meeneemen. sommige planten zijn beschermd, dus pas wel op.

Advertentie in het stadsblad plaatsen gratis vijverplantjes ophalen

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100