Wat kan ik aan mijn muur hangen?

Ik zoek nog iets leuks om een kale muur mee te versieren. Het kan van alles zijn!

Weet jij het antwoord?

/2500

Heb je ooit een hele mooie foto gemaakt? Vergroot hem uit tot poster en hang die op, of stuur hem naar een bedrijf dat foto's op Canvas print, resultaat is heel mooi. Toegevoegd na 19 seconden: Of zet er een boekenkast neer, met vulling, is ook altijd heel mooi en handig :)

Maak zelf een schilderij, koop een doek kwasten en wat verf, misschien ontdek je wel een verborgen talent :) En het is zeker orgineel.

kies een leuk behangetje dat afsteekt tegen de muur, lijst het in en hang het aan de muur.

Een mooie klok. Een paardenhoofdstel (liedje ;-) ) Een wandkleed. Een kruisbeeld. Een prikbord. Een ikoon.

Je schoonmoeder? :)

Niks zo charmant als een spreuk aan de wand hier een site met allemaal leuke wanddecoraties

Bronnen:
http://www.nonplusultra.nl/producten/161/w...

Een mooie ouderwetse landkaart, zo'n schoolkaart op linnen.

maak een foto van jou of met je vriendin als je die hebt en dan als poster aan de muur hangen

Koop een Rembrandt, hang hem op en je maakt wel even indruk op je vrienden. De kunstuitleen kan ook uitkomst bieden. (Hebben geen Rembrandts in de collectie) Vaak kan je de kunstwerken van de kunstuitleen ook kopen. Zo heb je de mogelijkheid eerst iets te proberen alvorens je het aankoopt.

Probeer eens een klok,is nog praaktisch ook. Er zijn echt prachtige exemplaren.

Een mooie spiegel.. Maakt de huis wat groter en schijnt een goede energie te zijn voor je woning,,

Zoek mooie kaartjes en hang die op. Smeer je handen in met verf en maak een spoor van handafdrukken op de meer. Je hebt tegenwoordig bij de blokker leuke muurstickers. Verknip een oude kalender met mooie platen en gebruik de platen om je muur te versieren. Keuze te over. Toegevoegd na 48 seconden: handafdrukken op de muur uiteraard.

Een mooie foto collage van het afgelopen jaar ,de vakanties, mooie prentjes van de natuur. Het leuke is dat je er ieder jaar weer andere foto's in kan doen. Succes

Hang een wasrek aan de muur. Je kan per dag de was verwisselen. Iedere keer een andere kleur of een ander onderwerp: thee- en handdoeken, onder- en bovenbroeken, hoeden en petten of damescorsetten. Blijft de muur heel spannend!!

Kies een mooie spreuk die jouw inspireert en maak van de letters een sjabloon en tamponeer de tekst op de muur. Je kunt ook een deel van de tekst weglaten, is soms nog mooier. Hieronder een voorbeeld.

een paar wand plankjes en dan kan je daar ook weer van alles opzetten bvb plantjes , kaarsen, fotos

Als je houten kinderstoeltjes ondersteboven aan je muur hangt, dan kan je dat als plankje gebruiken en ziet het er origineel uit.

- Wandkandelaren. - Je hebt ook van die halve plastic bollen die je aan je muur kan hangen, daarin stop je wat je zelf maar leuk vind. - Fotolijsten, maar dan 3d, niet met foto's, maar met persoonlijke spulletjes erin. - Muurvazen. - Een mooie persoonlijke muurschildering.

Een bontje, wat naar je plafond toe loopt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100