heeft iemand een idee waar ik de kamer anders een kan afscheiden? m.u.v. een kamerscherm of deuren

Ben op zoek naar siergordijnen met draden,linten of kralen als kamerafscheiding en waar kan ik die kopen, of heeft iemand een idee waar ik de kamer anders een kan afscheiden? m.u.v. een kamerscherm of deuren

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Frimu2 Ik begrijp hier een beetje uit dat het alleen voor het zicht is. Bij de Ikea hebben ze een soort brede lamellen (Paneelgordijnen) van 60cm waar dat mee kan. Makkelijk zelf print of kleur te kiezen en in elkaar te zetten. Blijven door een gewicht aan de onderkant strak hangen.

Bronnen:
http://www.ikea.com/nl/nl/search/?query=pa...

Je kunt goed op marktplaats voor goedkope dingen kijken, ook op http://www.spaland-woninginrichting.nl/ kun je wel wat vinden. Je kunt ook een halve muur laten plaatsen. Ook kun je met wat creativiteit bij http://www.onlinestoffen.nl/ wat stof kopen en er dan zelf wat leuks van maken.

Met grote planten. Je kunt een doek in het formaat dat jij wenst (laten) beschilderen en dat ophangen. Als de kamer helemaal afgeschermd moet worden dan kun je een vouwwand overwegen (is denk ik wel prijzig als hij op maat gemaakt moet worden).

De expedit kast van ikea! 4x4 of 5x5 vakken om spulletjes in te zetten, super leuk!

Siergordijnen met draden,linten of kralen, zijn te koop bij `Xenos`.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100