hoe kan ik twee lampen bedienen van 1 schakelaar?

ik heb twee lampen op 1 schakelaar aan gesloten bruin/continu blauw/onderbroken.ik heb vanaf een stopkontakt de bruine draad op de schakelaar/lamp1/lamp2
de blauwe draad van lamp 2 en 1 aan elkaar met 1 lasdop en dan naar de min van het stop kontakt als ik er stroom op zet dan klapt de stroom er af wat doe ik nu fout?

Toegevoegd na 3 minuten:
er zit nog 1 derde blauwe draad tussen naar de min van het stopkontakt een tweede probleem is dat de kabel die aan het stopkontakt zit deze kleur code heeft zwart/oranje/geel???

Weet jij het antwoord?

/2500

Zo zou het moeten volgens bronsite. Raadpleeg bij twijfel een gekwalificeerde elekticën. Schakelaar Steek een bruine draad in de aansluitklem “P”. Steek een zwarte draad in één van beide andere aansluitklemmen. Lamp Bevestig bij elke lamp aan de ene fittingpool een blauwe draad, aan de andere een zwarte. Centraaldoos Verbind de bruine draad van de schakelaar met de bruine aanvoerleiding. Verbind de schakeldraden (zwart) van beide lampen met die van de schakelaar Verbind de blauwe draad van de lamp met de blauwe aanvoerleiding.

Bronnen:
http://www.gamma.com/doe-het-zelf/elektris...

Als ik het een beetje begrijp wat u schrijft heeft u alles goed aangesloten, alleen normaal onderbreekt men de bruine door de schakelaar, de blauwe loopt direct naar de lamp(en). Er zou een kortsluiting in een lamphouder kunnen zitten. Is het een zekering of de verliesstroom die eruit gaat ? Voor de duidelijkheid een schema op de foto.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100