waar kan je een deur vinden van 71,5 cm breed en 200 cm lang?

wij hebben een dunne doorgang in het huis, hier willen wij graag een deur inplaatsen. maar de maten zijn niet zoals een normale deur. de breedte is 71,5 cm en de lengte 200 cm. waar kan je deuren in deze maat vinden of wat kunnen we nog meer doen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Deuren hebben altijd een standaard afmeting. Deze gaan met 5 cm omhoog. Bijv: 63,68,73,78,83,88,93,98 cm breed. De lengt is verkrijgbaar in 201,5 cm, 211,5 cm en 238 cm. De deur die je zoekt is niet standaard dus zou je hem van 73 cm breed kunnen nemen en 201,5 hoog. Voor verder advies zou je de deur smaller kunnen zagen. Wat misschien verstandig is ik weet namelijk niet of hij hol van binnen is (board deur) wanneer dat wel zo is zou je lat die je aan de zijkant zie voorzichtig er uit kunnen halen zodat wanneer je de deur verder op breedte heb weer terug kunnen plaatsen zodat je weer hout heb voor je scharnieren.

Je kunt deuren in afwijkende maten gewoon bij iedere bouwmarkt bestellen.

bij brico kan je de gewoon de deur zelf zagen weet niet of dat bij jouw ook zo is maar hier wel anders kan je ze gewoon bestellen hoor veel plezier met je nieuwe deur

Misschien is het een idee om eens bij een sloperij te gaan kijken. En anders een advertentie op de regiosite of marktplaats met de juiste maten.

U kan bij de bouwmark al een deur met kast vinden van bv 63 of 68 x 201,5 cm. De lengte kan u terplaatse laten aanpassen, de breedte past al in uw opening. Hierbij een link naar Brico met een voorbeeld.

Bronnen:
http://www.brico.be/wabs/nl/catalogus/p518...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100