Bestaat er een truc om rol- of vouwgordijnen die in de keuken hangen vetvrij te houden? Of van vet te ontdoen?

Weet jij het antwoord?

/2500

de truc heet poetsen met dasty ! spuitfles te koop bij de wibra, niet duur en werkt geweldig... in verschillende kleuren/soorten te koop voor verschillende delen van het huis (keuken/badkamer bijvoorbeeld) succes ! Toegevoegd na 13 uur: volgende keer graag ook het materiaal waarvan de schoon te maken rol- en vouwgordijnen gemaakt vermelden !

Eens in de zo veel tijd een doekje met verdunde ammoniak je gordijnen schoonmaken.Wij doen dit al jaren, en het werkt prima.Ze zien er weer als nieuw uit. Suc6 er mee.

Cillit Bang opspuiten, gelijk met een natte doek proper wrijven en daarna droogwrijven. Succes verzekerd en u kan CB ontvetter voor zeer veel kuiskarwijen gebruiken, al of niet in onverdunde toestand.

Als je een bad hebt is dat geen probleem, klik het rolgordijn uit de houder, laat het bad vollopen met lauw water waarin je een goed ontvettend schoonmaakmiddel, wasmiddel of iets dergelijks doet, laat het rolgordijn hier een tijdje in weken, spoel goed af, laat uitlekken, wrijf een beetje droog en hang hem weer op.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100