Hoeveel mensen zouden nu daadwerkelijk de gloeilampen hebben vervangen voor led?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik denk wel 2.500.000. Zoveel LED-lampen zijn er weggegeven door de Postcodeloterij.

Als ik je vraag letterlijk neem, dan gok ik op een laag aantal. Dan zou namelijk iemand in één keer al zijn gloeilampen hebben vervangen door LED-lampen. Dat is best een prijzge aangelegenheid.

Kwestie van tijd, dan heeft bijna iedereen ledlampen. Het gaat heel snel, zelfs kerstboomverlichting is er al. Er komen nu ook andere/betere kleuren, mooiere lampen. Maar we zijn nog lang niet zo ver dat alle gloeilampen vervangen zijn door led, dat heeft waarschijnlijk nog niemand gedaan, maar er is een begin gemaakt. Energiezuinige lampen zijn uit. Led lampen zijn in. Zelf heb ik gisteren een ledlamp aangebracht in mijn houthok voor mijn houtkachel. daar moet ik per dag 8 tot 10 keer in wezen. Verbruik slechts 1 watt!!!! Voldoende licht om mijn hout te pakken! Het begin is er.

Ik ken er geen een die alles heeft vervangen, dus ik gok dat het er bar weinig zijn!

Ik heb al zeker 5 jaar geen gloeilampen meer. Dus zal t.z.t. de spaarlampen voor LED lampen moeten vervangen. Hoewel ik in de keuken een 18 watt TL heb hangen. Maar ook deze zal t.z.t. voor een LED vervangen moeten worden...

Vrijwel niemand. Op dit moment zijn LED lampen te lelijk om op grote schaal toe te passen. Gewone spaarlampen zijn er in bveel meer varianten en uitvoeringen. Daarbij is het in een keer vervangen van al je lampen een beetje gek; Je vervangt een lamp als je oude lamp kapot gaat. Weinig mensen zullen werkende lampen weg gooien om vervolgens voor een paar honderd euro het hele huis van dure lampen te voorzien, die over een jaar of 2 alweer achterhaald zijn door beter werkende, mooiere modellen..

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100