ik zoek een brei of haakpatroon vloerkleed vierkant of rechthoekig van dikke wol of zpagetti, wie heeft voor mij een patroon en informatie?

Ik kan nergens een patroon vinden of site voor het haken of breien van dikke wol of zpagetti van een vierkant of rechthoekig vloerkleed??

Weet jij het antwoord?

/2500

Hier is een voorbeeld in het Nederlands: http://langiusdesign.nl/2011/04/vloerkleed/ Als het in het Engels mag zijn dat heb ik wel een paar sites: http://www.crochetspot.com/free-crochet-pattern-rug-with-ridges/ Deze gaan over het maken van een voddenkleed, of van garen wat op Zpagetti lijkt, maar wat je zelf maakt van oude t-shirts. http://crazymomquilts.blogspot.com/2008/02/rag-rug-tutorial.html http://www.alpacabytes.com/2010/05/28/fiber-arts-friday-crochet-rag-rug/ Wat je doet is een ketting van lossen haken en daarop verder gaan in vasten of lossen, net wat je wilt en hoe stevig het kleed moet worden. Daar heb je geen patroon voor nodig. Even een proeflapje maken om te zien hoe de stevigheid en de grootte van je kleed moet worden. Toegevoegd na 6 minuten: Bedoel je zoiets als op het plaatje?

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100