Hoe moet je lijmresten verwijderen van een cementvloer die overgebleven zijn van vloerbedekking?

Wij hebben de vloerbedekking verwijderd omdat we plavuizen willen leggen.Nu had de vorige bewoner alles vastgelijmd en het is 60 viekante meter.Hoe kunnen we die resten verwijderen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dat kan met HG vloerlijmverwijderaar. Kijk maar bij de link, daar staat ook uitgelegd hoe je het moet gebruiken.

Bronnen:
http://nl.hg.eu/wizard-shop/index/productI...

Mijn hele familie werkt in één familiebedrijf in de meubelbranch met o.a. tapijten die ze ook leggen. Ik heb vaak geholpen en wij gebruiken hiervoor een vloer / wandschraper, dit is eigenlijk een super scherp mes waarmee je alle oneffeheden zo van de vloer afschraapt. Daarna wel even stofzuigen. Die het liefst met een puinstofzuiger want al dat gruis is slecht voor je normale stofzuiger. Je hebt ze denk ik ook wel bij de gamma ofzo, het beste neem je er een met een lange steel zo bespaar je, je rug en je knieën omdat je kunt blijven staan. Hier wat links: http://www.bosgoed.nl/catalogus/product-720405650.html?groep=B&key=ovimex&PHPSESSID=3ae2c3d3249fa0725f2e2a89122c08b5 http://www.floortech.nl/N_frame.html?http://www.floortech.nl/N_art_122.html http://www.forinn.nl/TradePoint/Item_View?itemNo=42150 Succes

je kunt het ook gewoon met thinner proberen,lost alle lijmresten op. wel goed ventileren,probeer een klein stukje de lijm wordt zacht en je kunt het er af schrapen.

geen geld uitgeven. de goedkoopste oplossing is gekookt water, dit doe je erover heen, en dan even wachten, en dan met een scherp voorwerp, behangafsteker of stanleymes alles eraf halen. dit werkt bij de meeste lijmsoorten.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100