Ik heb weinig ruimte voor een bijzettafel, waar kan ik een u-vormig 'tafeltje' vinden wat over de armleuning van mijn bank past om glazen op te zetten

Bestaat dit uberhaupt?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik heb ze zelf bij Pronto-wonen gekocht. Dat was vorig jaar, waarschijnlijk hebben ze die nog wel.Tevens in verschillende maten verkrijgbaar.

Je meet de diameter van je armleuning en dan ga je een tafeltje zoeken die eroverheen past. Maar dat is toch ook heel makkelijk zelf te maken. Drie plankjes, 4 hoekbeugels en een paar schroeven.

Ja die bestaan, nu in de aanbieding bij Formido voor € 14.95. Toegevoegd na 1 minuut: Nog één, stuk duurder. http://www.mijnwebwinkel.be/winkel/breugelshop/?menu=article&categoryID=772466&articleID=12227096 Toegevoegd na 2 minuten: De dure, nu stuk goedkoper. http://shop.boerenmedical.com/t2Product.aspx?product_id=7131

Bronnen:
http://www.voordeelmuis.nl/cgi-bin/v.cgi?a...

Ik heb zo'n soort vraag al eerder beantwoord,je zou een armleuning organizer,zo noem ik hem maar voor het gemak,kunnen maken.Ik heb ze ook wel te koop gezien,maar dan zonder het plankje,dat heb je natuurlijk wel nodig wil je er veilig iets op kunnen zetten.

bij de ikea heb je laptoptafeltje in die vorm en kan je van hoogte verstellen en verplaatsen uiteraard;)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100