Wat te doen tegen vieze toiletten? (op bijvoorbeeld festivals)

Op festivals kom ik vaak vieze wcs tegen waar ik eigenlijk liever helemaal niet op wil zitten. Je betaalt vaak een smak geld voor het evenement maar je moet wel genoegen nemen met gore toiletten.
Zijn er tips and tricks om op de festivals toch je eigen schone plek te maken?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Niet gaan zitten, maar met een stuk toiletpapier de bril omhoog zetten. Dan met dat stuk papier de rand afvegen en vervolgens in de pot gooien. Vervolgens boven die rand hangend je behoefte doen. Zo raak je niets goors aan. Zo doe ik het ook altijd als ik van een treintoilet gebruik moet maken.

Je kunt papieren toiletbrillen kopen. Die leg je op de toiletbril en na toiletbezoek gooi je ze weg. Volgens mij zijn ze te koop bij zaken als het Kruidvat enz.

Toiletpapier op de bril leggen. Of proberen thuis te gaan. Doe ik altijd want buiten gaan poepen kan ik echt niet

Op sommige festivals, zoals op Pinkpop (-helaas dit jaar, 2015, al voorbij-), zijn speciale damestoiletten. Die worden waarschijnlijk beter schoongehouden dan de gewone Dixi-toiletten. Details weet ik niet, want ik ben nooit op zo'n damestoilet geweest (-ik ben een man-). De gewone Dixi-toiletten worden ook regelmatig schoongemaakt (al heb je misschien de indruk van niet). Je kan ervoor zorgen dat je de eerste gebruiker bent na zo'n schoonmaak. Dat is even plannen, maar misschien een mogelijkheid. Toegevoegd na 10 minuten: Op https://nl.wikipedia.org/wiki/Dixi wordt de naam van die standaard mobiele toiletten met hoofdletters ("DIXI") geschreven, zie ik nu. Zo zal het wel horen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100