Hoe maak je een kunstkerstboom schoon?

Mijn kat heeft een paar keer op de doos, waar de kunstboom in verpakt was geplast. Dat is door de doos getrokken en op de boom terecht gekomen. Dus de boom heeft een lichte urine geur omzich heen hangen. Om te voorkomen dat die geur de kat weer aantrekt om bij de boom te gaan plassen als ik hem heb opgezet, wil ik hem schoonmaken. Waarmee en hoe kan ik de boom het beste schoonmaken?

Weet jij het antwoord?

/2500

Zet de boom buiten en spuit hem goed af, gooi er eerst schoonmaakmiddel overheen, hopelijk regent het ook nog zodat de boom een tijdje "doorregent. Urine van een kat is een erge vieze geur, die moeilijk te verwijderen is, dus voldoende water gebruiken Wanneer je hem schoon hebt gespoten en de boom droog is spuit je een dennegeurluchtverfrisser op.

Zet de boom onder de douche of buiten, en plens er flink wat azijnwater overheen. Na drogen bespuiten met urine-off, en je ruikt er niets meer van, en je kat ook niet.

Ha, dat heb ik ook meegemaakt!!! Serieus!!! Wat het ik gedaan: 1)Onder de douche, eerst natmaken. 2)Vervolgens ingespoten met biotex. (pak groene biotex, verdund met water, in de plantenspuit) Biotex lost echt goed de geurtjes op door de enzymen die erin zitten....werkt bij mij het beste.... (heb de tip van een kattensite oid, zie bronvermelding) Het inspuiten met een geurtje erna, dat heb ik niet gedaan, maar lijkt me wel een goed idee! Succes!

Bronnen:
http://katten-en-hondenoppas.nl/page/view/...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100