Hoe kledingstukken die niet in de droger mogen snel droog krijgen?

Ik heb 2 kledingstukken die ik morgen echt moet dragen maar ze komen net nat uit de wasmachine en mogen niet de droger in. Ze moeten dus overnacht drogen, ik heb ze nu buiten hangen maar ik weet niet of dat snel genoeg zal gaan. Hoe kan ik ze het beste zo snel mogelijk drogen?

Toegevoegd na 2 minuten:
Het gaat om een rokje en een wollen sweater trouwens

Weet jij het antwoord?

/2500

In een grote badhanddoek rollen en die goed uitwringen. Dan heb je het meeste vocht er al uitgehaald. Nu buiten hangen heeft geen drogend effect, omdat het koeler wordt. Zoek de warmste plek in huis, en leg ze daar languit.

-Boven verwarming hangen en de verwarming aanzetten, maar dat is een beetje zonde met dit warme weer. -Openhangen en een ventilator erop zetten. -Met technisch lego of iets anders iets maken waardoor de kleding in beweging blijft. Toegevoegd na 52 seconden: 2 ramen tegen elkaar open zetten en de kleding op de tocht hangen.

Het rokje zou je kunnen strijken en dan ophangen. Grote kans dat het dan zo droog is. Wol moet over het algemeen liggend drogen. Doe dat dan tussen 2 grote handdoeken in. Succes

Je kan het in een grote badhandoek rollen dan uitwringen en vervolgens föhnen (elke vrouw heeft wel een föhn toch?)

Naast de droger hangen of op je droger leggen als de rest van de was erin zit. Dan is het binnen no time droog. Dat doe ik zelf ook met spullen die er niet in mogen maar wel snel droog moeten. Werkt top en je hoeft er niet bij te blijven, zoals met een föhn.

Misschien kun je ze föhnen

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100