Hoe krijg ik mijn hoofdkussen zo snel mogelijk droog?

Ik heb m gewassen, en op de verwarming te drogen gelegd, en draai m telkens een beetje om zodat een ander deel op de hitte ligt.
Maar het is nu al anderhalve dag sinds het wassen, en er zitten nog steeds vochtige stukken in, en van dichtbij stinkt ie (maar misschien deed ie dat voor het wassen ook wel). Hoe zorg ik dat ie zo snel mogelijk droog wordt zodat hij niet gaat schimmelen?

Toegevoegd na 3 minuten:
Oja: het is een donzen kussen.

Toegevoegd na 8 minuten:
En ik heb geen centrifuge.

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik gooi onze hoofdkussens altijd in de wasdroger. Ik laat ze even draaien, haal ze er dan uit om de vorm er weer in te krijgen en dan weer even in de droger. Hangt er natuurlijk ook vanaf wat voor soort hoofdkussen je hebt.

Met dit weer kun je hem lekker in de zon leggen.Ik hoop tenminste dat daar ook de zon schijnt net als hier.

170 op de snelweg rijden en 't kussen uit 't raam houden.

Uw donzen of veren kussen kan probleemloos in de centrifuge en net zo veilig in de droogtrommel, op maximaal 60°C. Daarna schudt u het even flink op, zodat het volume zich herstelt.

Als je geen droger hebt zoals ik, kun je het drogen met een ventilator, gewoon standje 3 en het is zo droog. In de zon leggen is inderdaad ook een optie!

Ik begrijp dat je gen droger hebt, ik ook niet trouwens. Wat ik zou doen is, hem (net gewassen) meenemen als je een koffie/thee afspraak hebt met iemand die wel een droger heeft, en hem daar in de droger gooien. Wel eerst even vragen natuurlijk, maar het mag vast wel. Anders de stomerij. Toegevoegd na 11 minuten: gen=geen

Je kunt het ook proberen met een föhn, en dan op de hoogste stand zetten, dat moet volgens mij wel lukken. Succes !

Met een ventilator kom je een heel eind. Ik deed dit altijd op de camping, klein kacheltje erbij, plus een ventilator laten blazen. Voor je het weet was het droog.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100