Hoe verwijder je de vlekken van tomatensaus uit plastic?

Daarnet knoeide mijn vader met de macaroni, en ja hoor op de nieuwe placemat.. deze is van een soort plasticachtig materiaal. Hoe halen we de vlek eruit? Het is geen gezicht, en nog erg zonde ook aangezien we ze vorige week pas gekocht hebben..

Voortaan geen placemat voor papa!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik heb dat weleens met kerrievlekken,ik doe er dan gewoon wat bleekwater op en wrijf dat even goed in.

Je zou de placemat kunnen weken in een sopje van groene zeep . Alleen moet je het zo doen dat alleen de vlek wordt behandeld zonder dat het in de naden van de placemat komt. Laat het er gewoon een tijd in liggen. daarna gewoon met een doekje vrijwen. Als het nog geen resultaat oplevert dan nogmaals. Alleen als het een witte is zal dat moeilijker gaan omdat dit altijd zichtbaar zal blijven. Succes ermee.

Ik hou het altijd bij de gele dasty van de Wibra. Inspuiten in laten werken en afspoelen

een sopje maken van biotex en t erop doen , een nachtje intrekken en morgen afspoelen..

Heel eenvoudig, gebruik pure dreft afwasmiddel op een goed uitgewrongen handdroog sponsje en wrijf de vlek ermee weg! Laat ff weten of het geholpen heeft. Groet Klusmuts

Je kan eens proberen met het in te wrijven met een citroen en daarna in de zon leggen. Ik heb het zelf nog niet geprobeerd maar vind het wel het proberen waard. Heb die tip ooit gekregen van mijn grootouder.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100