Hoe houd ik de witte was wit?

Ik was alle witte was altijd apart, met een gerenommeerd, vloeibaar, wasmiddel voor witte was en op 60 of 90 graden..
Toch komt er na verloop van tijd een soort van grauwe sluier over de was waardoor die nooit echt schoon meert lijkt te zijn..Als ik dan met wismakers aan de slag gaat vermindert dat wel maar ik zou het ook graag voorkomen..

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik zou beginnen met het vloeibare te vervangen voor poeder. Vloeibaar druipt al grotendeels naar de afvoer... Zelf gebruik ik al jaren Ariël en was de witte was op 90 graden,dan is het ook werkelijk schoon en het blijft wit. Ik raadt jou aan om de wasmachine eens in de maand op 90 graden te laten draaien waar je alleen Azijn in het wasbakje doet..gooi er maar een liter in...Misschien komt de grauwsluier van kalkresten?

Een waterontharder in je woning laten plaatsen. Dure maar effectieve oplossing.

echfa WIT maakt wit textiel weer stralend wit .Het is een klein fesje .Het is poeder , je kunt het in de supermarkt kopen.

Bleekmiddel, maakt het heerlijk wit.

Je ontkomt er niet aan, maar gebruik af en toe Vanish. Werkt super.

Met een schepje soda bij het gewone waspoeder in de wasmachine blijft de was heel erg wit. Wat ook helpt is een steradenttablet bij de was doen, dat maakt het ook extra wit.

Ik ben zelf nooit zo dol op vloeibare wasmiddel voor de witte was, omdat die nooit echt wit wast.. Toen de kinderen nog thuis waren droeg mijn zoon in die tijd veel witte sportsokken, die uiteraard elke dag vuil waren. Ik kon aan zijn sportsokken altijd zien of ik een goed wasmiddel had wat schoon en vooral wit waste. Bij mij is Dixan nr.één, bij deze heb ik altijd mooie witte was of welke ook wel fijn is, is Ariël. Ik weet ook niet hoe heet je wast, maar ik was de witte was altijd op 60.

Men geeft het advies om, een tablet die gebruikt voor kunstgebitten te reinigen, bij de kookwas te doen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100