Hoeveel mr. muscle gootsteenontstopper is genoeg?

M'n doucheputje is verstopt aan 't raken. Op de fles staat dat je de hele fles (500 ml.) moet leeg kiepen, is dat misschien niet wat veel?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Beginnen met een beetje en dit tot de verstopping weg is. Hoe minder hoe beter, oa voor het milieu !

Ik ben van mening dat je beter het putdekseltje er af kan schroeven en met een gebogen stuk metaal (metalen kleerhanger b.v.) je putje kan uitbaggeren. Alle lange haren komen dan mee en kunnen niet elders een verstopping veroorzaken. Wil je toch chemische producten gebruiken dan zal je je aan de voorgeschreven hoeveelheid moeten houden. In jouw geval dus 500 CC conform de gebruiksaanwijzing. Toegevoegd na 4 minuten: Uit milieuoverweging vind ik dat (veel) te veel maar om effect te krijgen garantie te waarborgen schrijft de fabrikant dit voor.

inderdaad steeds een beetje tot die ontstopt is. volgens mijn loodgieter is het slecht spul. Het vreet niet alleen de verstopping op maar tast ook de leiding aan. Binnenkant wordt ruw, waardoor je grotere kans op nieuwe verstopping hebt.

Een andere mogelijkheid is (als de verstopping is opgelost) om eens in de twee maanden een kopje soda in de afvoerputjes te doen en daarop een volle waterkoker heet water. Zo klaar en geen verstoppingen meer

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100