Wie weet een goedkope(re) waspoeder voor de witte en bonte was, die je vuile was ook echt goed schoonmaakt?

Heb nu merkwaspoeder, ariel colour actilift en Omo. Die bevallen mij het beste, maar om geld uit te sparen, misschien is er ook een die vele malen goedkoper is en die ook zeer goed is.

Weet jij het antwoord?

/2500

Subliem van de Action, prima spul! Deze Subliem van Action is bij 30 graden minder maar bij 40 of hoger zie ik geen verschil met het duurdere Lidl product. Wit 3 liter voor €1,99 Color 3 liter voor €2,59 Toegevoegd na 39 seconden: http://forum.www.trosradar.nl/viewtopic.php?f=40&t=36200&start=40

Vooral zuurstofrijk wasmiddel werkt het beste!

De wasmiddelen van de Aldi en Lidl komen vaak als beste uit de test, en zijn veel goedkoper.

Bronnen:
http://www.distrifood.nl/web/Assortiment/A...

vaak zijn de huismerken van een winkel net zo goed als een merkproduct..en scheelt misschien een euro.. je betaald namelijkook de naam van een product, en ook de verpakking.. dus gewoon een keer een huismerk uitproberen, als het je niet bevalt kan je alsnog weer overschakelen naar wat je gewend bent..

Heb zelf uit 'geldnood' het huismerk van de Aldi een tijdje gebruikt, was ik niet erg tevreden over. Nu gebruik ik het huismerk van AH, niet Euroshopper nee AH, dat is weer iets duurder dan de Aldi, maar daar ben ik wel tevreden over. Het was twee weken geleden in de aanbieding en met mij doen velen dat, dat weet ik, kopen in de aanbieding is er een, of meer gratis, prima toch ?

Het wasmiddel van de Hema; is erg goed.

Goedkopere wasmiddelen komen vaak als beste uit de test van de consumentenbond. Maar dan moet de machine zelf wel schoon zijn! Dus 1x per maand spoelen met machine reiniger (of leeg op 90 graden wassen), deur open laten staan als je 'm niet gebruikt.

Lastig om antwoord op te geven maar ik kan je een middel voorstellen wat in Frankrijk als wondermiddel wordt gezien. Het heet natriumbicarbonaat. In Nederland heet het zuiveringszout. Gooi met het gebruikte wasmiddel ook een flinke lepel zuiveringszout in de wasmachine. Het middel kan ingezet worden bij vlekken zoals van tomatensaus etc. maar ook transpiratievlekken en wat gore witte handdoeken.

gebruik inderdaad een huismerk, maar voeg eens een flinke scheut azijn toe.....ook in het wasverzachterbakje. Je was wordt schoner.......zachter en ruikt echt niet naar azijn.bovendien heel goed voor je machine......ook soda toevoegen helpt echt En natuurlijk als er aanbiedingen zijn en die zijn er vele.inslaan.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100