Waar kun je een nieuw bestekrekje voor in de vaatwasser kopen?

Liefst niet te duur.

Weet jij het antwoord?

/2500

Volgens mij ligt er bij ons nog één van de oude vaatwasser in de kast. Zal het vanavond aan me moeder vragen. Zo ja mag je die vast kopen! Toegevoegd na 15 seconden: en hier zie ik er een op Marktplaats: http://www.marktplaats.nl/index.php?sref=http%3A//www.google.com/search%3Fclient%3Dsafari%26rls%3Den%26q%3Dbestekrekje+vaatwasser%26ie%3DUTF-8%26oe%3DUTF-8&url=http%3A//witgoed-apparatuur.marktplaats.nl/vaatwasmachines/296540463-bestekrek-voor-vaatwasser.html%3Fxref%3D1 Toegevoegd na 19 minuten: Let trouwens wel goed op of de nieuwe/tweedehandse er wel in past!! Dat kan namelijk wel is verschillen!

In vele grote steden zijn er onderdelen winkels. Daar hebben ze ze vast. Anders bij de kringloop oid proberen

Bij de Ikea zijn er hele goede en hele handige en niet duur...

Gewoon bij de kringloop even kijken,en als je er dan een vindt neem er dan gelijk 2 mee dan heb je een reserve.

Ik heb voor mijn vaatwasser 2 keer bij de fabrikant/leverancier besteld...elke leverancier heeft wel een onderdelenshop. is misschien iets duurder maar weet je wel zeker dat ie geschikt is voor jouw merk/type vaatwasser..

Bij Unipart/europart of de handyman, kan je de originele voor je vaatwasser zo bestellen. Kosten meestal rond de 20 euro.

Bij de Blokker kun je bestekrekjes kopen, voor weinig geld. Passen in iedere vaatwasser en gaan bij normaal gebruik jarenlang mee.

Op deze site kun je een nieuw bestekrekje voor de vaatwasser kopen: http://www.onderdeelexpress.nl/Webwinkel/Keuken/Vaatwasser/View-all-products.html?gclid=COj_9Y6KmJ4CFVtn4wod6BIzlw

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100