Waarom vallen mijn handdoek en vaatdoek steeds van het haakje in de keuken?

Terwijl ik dure haakjes koop met weer afneembare trekstrip. Je kent ze wel. Kosten een vermogen en alles valt er af. Waarom mensen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Doekjes vallen alleen van haakjes als ze er overheen hangen. Ik heb met een gatenpons een gaatje in mijn handdoeken gemaakt (degenen die geen lusje hadden) dan kunnen ze niet meer vallen, alleen met haakje en al Dus alles wat los over een haakje hangt kan er van af glijden en daarom valt het, vooral als je er langs loopt. zorg voor een oogje of een klem systeem en het valt echt niet meer

Het soort haakjes wat jij koopt past blijkbaar niet bij de vorm van de lussen van jouw keukendoeken. Misschien zijn klemmetjes daarom beter voor jou. Of koop bij de Wibra een pakje van de kleine metalen knijpertjes met een plastic lusje. Die knijp je aan een hoek van de doek, en dan blijft ie geheid wél hangen!

De Ondergrond waar jij je haakjes aan op hangt is waarschijnlijk niet goed,Vochtig, vettig, kan van alles zijn. Maar er is een oplossing voor,1 druppel seconde lijm er bij en ze vallen er nooit meer af. Suc6

Als je bedoeld dat je de haakjes met afneembare trekstrip op gladde tegels bevestigd er daarna steeds snel afvallen, kan het helpen om de tegel eerst heel goed te ontvetten met b.v. ammonia. Spuit er dan een beetje haarlak op en de haakjes blijven beter zitten. Zijn dan ook makkelijker te verwijderen als het moet. Toegevoegd na 5 minuten: I.p.v. motagekit te gebruiken.

Je neemt een dunne haaknaald, prikt deze door een punt van je hand/thee/vaatdoek en trekt er een stukje dun hoeden-elastiek (gewoon bij de Hema te koop) doorheen. Deze knoop je aan elkaar zodat je een lusje hebt en het valt nooit meer op de grond! Je kan ook een smal lintje erdoor halen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100