Hoe krijg ik het snelste een baklucht uit mijn huis?

Gisteren heerlijk pannekoeken gegeten maar het stinkt nu nog heel erg, afzuiger hele nacht aangehad, pui open al de hele ochtend maar word een beetje onpasselijk van de uien- en baklucht. Wie weet een manier om dit snel weg te krijgen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Goed tegen geurtjes in huis na een avondje gourmetten o.i.d. (ook goed tegen een rokerige avond): zet voor het slapen gaan een bakje met brandspiritus neer en de volgende ochtend is de vette baklucht verdwenen. Toegevoegd na 2 minuten: Wat ook goed werkt is het volgende: Een bodempje water met koffie koken, en de bak of frituurlucht is weg je hele huis reukt naar de koffie.

pannetje water met azijn zachtjes laten koken.

Dueren en ramen hermetisch sluiten en vervolgens afwachten.

Kaarsen en wierook aansteken

Bak voortaan pannenkoeken buitenshuis, dat is verstandiger... Als er geen baklucht IN het huis komt, dan hoef die er ook niet UIT... Floridawater is een goede optie... bij elke chinese winkel te koop...

Bronnen:
http://www.coupy.nl/?page=catalog&view=sub...

Koffie, gewoon een bakje koffie op het aanrecht, neutraliseerd veel geurtjes.

Ventileren, en ik zet vaak mijn dubbele airwick aan op de volle stand. Wat misschien ook kan helpen om de afzuigkap eens helemaal schoon te maken van binnen met cilitbang of het filter te vervangen zodat deze optimaal kan functioneren.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100