Leren handschoenen wassen?

Heeft iemand ervaring met het wassen van leren handschoenen? Zo ja, hoe doe je dat en gaat dat goed?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Gebruik voor het reinigen van leer ouderwetse groene zeep Maak daar een lauw sopje van en pak dan een zachte doek En wrijf het leer schoon. Voor bankstelen doe minimaal 1 keer per maand u leren bankstel af met een vochtige doek Dit is tevens tegen het uitdrogen Gebruik nooit geen was want dit smeert de poriën dicht Toegevoegd na 2 minuten: Voor leren jassen geld dit ook vooral in de zomer af en toe vochtig maken met een doek Deze tip geeft mijn vader altijd en hij heeft 60 jaar gewerkt in de leer industrie als inkoper van leer

Leren handschoenen reinigen: Was leren handschoenen met speciale handschoenenzeep en koud water. Wring ze niet, druk water voorzichtig uit. Misschien dat je deze zeep kan kopen bij een lederzaak.

Leren handschoenen kort spoelen in lauw water, langzaam laten drogen en invetten met de juiste kleur vet. Suede is niet mogelijk.

Als je ze perfect wilt houden moet je ze laten stomen, dan worden ze meteen weer goed beschermd behandeld.

Leer nooit met agressieve oplosmiddelen behandelen Leer nooit in de machine wassen Leer nooit chemisch laten reinigen Vuil met een zachte borstel verwijderen en daarna reinigen met een leerlotion. Sterk vervuild leer met een vochtige spons en wat vloeibare groene zeep afnemen, met een schone doek droogdeppen en op kamertemperatuur laten drogen. Laat leer nooit drogen in de zon of bij de kachel.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100