Hoe krijug je hondehaaren van een zwarte jas af als borstelen niet eg helpt ?

Toegevoegd na 37 seconden:
krijg moet het zijn

Weet jij het antwoord?

/2500

Probeer het eens met plakband. Snel en effectief...

Ha, die Pinkeltje; Met een speciale schuier, voorzien van een strook kunstfluweel. Of anders met een licht vochtige doek. Of met de stofzuiger. Of anders uitkloppen.

Pak een rol breed plakband,en ga er overheen,iedere keer,ze blijven aan het plakband plakken.

Met een kleefroller gaat het veruit het beste!

Inderdaad zoals al aangegeven hierbove met plakband. Maar er is ook een hele zachte rubberenborstel te koop bij blokker. Zelf gebruik ik deze voor kleding, bank, auto, hondenkussens, kleed, en deurmat daar kan geen stofzuiger tegen op.

Trekker waarmee je de ramen doet er overheen. De haren blijven door statische elektriciteit aan de trekker plakken.

Je hebt er speciale borstels voor, het ziet eruit als een haarborstel maar dan van een speciaal soort rubber waar de haartjes allemaal aan blijven plakken. Echt magisch! Te krijgen bij de dierenwinkel.

* plakband werkt goed * ook de roller heb ik goede ervaringen mee (de eerste keren) * Maar ook de wasdroger helpt, even een minuutje of vijf tot tien erin en ook op die manier kun je van je haren afkomen. Die verdwijnen mooi in het filter en daar eb je dan geen last meer van. Het werkt vooral goed met truien en shirtjes, maar een jas moet ook kunnen! Toegevoegd na 36 seconden: +h

De goedkoopste, makkelijkste en beste manier is de volgende: Maak je hand enigszins vochtig en strijk ermee over je jas. Goed vegen met je hand, en eventueel herhalen. Kost geen cent en gegarandeert resultaat. Helpt ook goed bij kattenharen, en om haren te verwijderen van stoffen banken en dergelijke.

Probeer eens met een natte doek. Succes.!

gewoon een vochtige doek helpt perfect,of nu en dan je jas stofzuigen

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100