Wie adviseert mij over de wasmachine samsung WF0704Y7E ?

Altijd gewassen met een Miele wasmachine en nooit problemen. Helaas nu een (veel) kleiner budget en kom via reviews vaak uit bij de samsung WF0704Y7E. Schijnt een goede machine voor een lage prijs te zijn (€ 469,00 is het goedkoopst). Maar de reviews zijn zo lovend, dat ik ga denken dat ze er door Samsung zelf opgezet zijn.

Dus is mijn vraag: wie heeft met dit type wasmachine (en eventueel de service van Samsung) goede, danwel slechte ervaringen?

Bedankt voor jullie aanvulling op de huidige reviews!!

Weet jij het antwoord?

/2500

Wij hebben gedurende een 5-tal jaren een Samsung-wasmachine: zonder één enkel probleem zeer veel gewassen.

Persoonlijk heb ik geen ervaring met de Samsung wasmachine, maar juist wel met Zanussi. Ik heb 15 jaar geleden de Zaffiro gekocht, en deze werkt nog steeds perfect. Nog nooit iets aan gehad zoals dat heet. Misschien eens zoeken? Ik weet niet of dit model nog wordt gemaakt, maar op ondervermelde website staat een aantal van Zanussi (zie bronvermelding). Er zijn er vast nog meer! Succes!

Bronnen:
http://www.modern.nl/Witgoed/Wasmachine/13...

Je zou ook eens op Marktplaats kunnen kijken. Er gaan namelijk regelmatig mensen samenwonen, die niets aan twee wasmachines hebben en er dus een te koop zetten. Dat zijn vaak heel jonge machines, die er gloednieuw uitzien en zijn. Dat scheelt honderden euro's. Je hebt dan ook nog alle keus.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100