Soms zit er aan kleding dat een tijdje ongedragen in de kast heeft gelegen een vieze (sokken)geur. Wat zou dat zijn? En hoe krijg ik dat uit die kast?

Weet jij het antwoord?

/2500

kleding die lang niet gedragen wordt kan muf gaan ruiken. je kan zeepjes tussen je kleren leggen om dit te voorkomen. ook lavendelbuiltjes zorgen voor een frisse lucht, en houden tevens motten op afstand.

er zijn speciale geurzakjes voor in de kast

er bestaat textielverfrisser. deze kun je ook voor Uw kast gebruiken.

Leg een stukje zeep tussen uw kleding of maak een zelf een geurzakje mbv verse lavendel of een ander iets dat u heel lekker vind ruiken. Controleer ook uw kasten op vocht want het is niet gebruikelijk dat uw spullen naar gaan ruiken.

Ik denk dat het van kleding komt die Net niet helemaal droog waren en die toch in de kast gehangen zijn en verschillende geurtjes wasverzachter/wasmiddel doorelkaar denk ik. Je kunt de geur maskeren idd met builtjes enzo, even buiten aan de lijn laten wapperen werkt ook wel..... Maar bij erge sokkenlucht is mijn ervaring (de kleding zomer/winter op zolder) Is weer wassen de enigste oplossing.

De kleding in de wasdroger laten draaien met een geurzakje. Werkt prima. Toegevoegd na 1 minuut: Mag ook een wasdroger doekje zijn. Succes.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100