Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Hoe krijg ik die vervelende vlek(ken) van mijn Ugg's?

Ik heb nieuwe Uggs gekocht en ik merk de laatste tijd dat je vlekken op zitten. Het komt door mijn fietsband die er dan over heen gaat, en een vlek tovert. Ik durf het nog niet met water te wassen, en al helemaal niet in de wasmachine.
Ze zijn net nieuw dus ik ben er erg zuinig op.

Ik las laatst ook over speciale sheepskin cleaner voor Ugg's ( Zie de 1e foto) Werkt dit goed? Is dit spulletje duur, krijg ik dat soort vlekken er mee weg? En kun je dit ook voor andere vlekken gebruiken?
Alsjeblief help me.

Toegevoegd na 5 minuten:
Foutje, dat 'zie 1e foto' moet zijn: zie eerste reactie

Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
1.4K

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Het beste antwoord

Echte Uggs moet je in ieder geval niet in de wasmachine stoppen, daar kunnen ze heel slecht tegen. Er zijn speciale reinigingssetjes voor Uggs te koop die een reinigingsmiddel bevatten en tevens een verfrissingsspray. Hiermee kun je de Uggs reinigen.

Na het reiningen vul je ze met krantenpapier en laat je ze aan de lucht drogen. Krantenpapier regelmatig verwisselen. Succes!
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden

Andere antwoorden (1)

je kunt het ook met droog tapijtreinigingspoeder proberen, van Citin of Tapur
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding