hoe krijg je moddersprttertjes uit je t-shirt

gewoon wassen werkt niet

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ossengalzeep halen bij bv de Etos of Kruidvat. Even natmaken dat stuk zeep en de vlekjes er mee insmeren. Daarna wassen.

Dan is het dus al een gewassen vlek, dan is het al een stuk lastiger. Ik zou eerst de vlek weer nat maken en dan een blokje sunlight zeep pakken en daar de vlek mee insmeren, een uurtje ofzo laten liggen en dan nog een beetje soda op de schuimplek doen zodat je iets structuur hebt en dan nog even de stof wrijven. Daarna wel gelijk uitspoelen. Sunlight of groene zeep, het maakt niet uit. Of de ossengal, maar dat is al genoemd.

Probeer het eens met HG vlekken voorbehandeling extra sterk. Deze unieke vlekkenverwijderaar is onder andere versterkt met actieve zuurstof. Geschikt voor vrijwel alle textielsoorten.

Bronnen:
http://nl.hg.eu/wizard-shop/index/id/8/Tex...

Je kunt action gel van het kruidvat proberen. Ik krijg daar de meeste vlekken wel ermee weg. Soms laat ik het even in een sopje liggen en daarna doe ik er nog een beetje bij in de wasmachine. Succes!

the pink stuff! ik heb het bij de blokker gekocht, en weet niet zeker of je het ook op kleding kunt gebruiken maar bij mij werkt het prima! succes :)

Zijn het geen olie of smeer spetters? Probeer het eens in te smeren met boter laat het liggen tot de volgende dag, voor je het in de machine doet smeer dan de vlekken even in met puur wasmiddel of groene zeep. Mocht dit niet werken dan is het waarschijnlijk "het weer" een schimmel die er niet meer uitgaat.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100