Hoe krijg ik oude verfvlekken uit mijn vinyl vloer?

Ik heb mijn kamer meerde malen geverfd en heb daarbij helaas verfvlekken achter gelaten. De vlekken wegkrabben is geen optie gezien het vinyl dan beschadigd raakt. Terpentine helpt niet. Met welk middel kan ik de verf hieruit krijgen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Zou oppassen met thinner,kans dat de vinyl dat niet trekt is aanzienlijk ! Probeer met nagel,iets bots van hout (lepel) oid. de verf voorzichtig wat open te schrapen dan met garagezeep en de groene kant va'n schuursponsje evt.wat wasbenzine erbij maar dat zal niet echt nodig zijn. Garage zeep kan jezelf maken : beetje afwasmiddel,wat margarine en koffiedrek tesamen absoluut zonder water gebruiken om iets schoontemaken ! Werkt ook voor je handen en is niet gevaarlijk of slecht ! Succes !

met een beetje thinner op een doekje...even op de vlek leggen en dan weghalen, let wel op ventileer de kamer goed, zet dus altijd de ramen open als je met deze middelen bezig gaat..

Helaas vergeet het maar als het al enkele dagen oud is.Dan is het namelijk al volop aan het vinyl vastgehecht dat je het alleen maar met schuursponsjes kan verwijderen.Met gevolg beschadiging van de toplaag door matte plekken.Dan zou je het kunnen camoufleren door de gehele vloer in de vloerpolish te zetten.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100