Hoe maak ik mijn autostoel die helemaal onder de wienermelange zit het beste schoon?

de stoel is van stof

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Bij Halfords is bekledingreiniger te koop. Het is een bus met schuim dat je op de stoel moet spuiten (eerst klein stukje proberen). Het vuil trekt in het schuim waarna je het eenvoudig kunt verwijderen. Daarna de stoel goed laten drogen. Wellicht kun je de bekleding los krijgen en kun je deze wassen in de wasmachine, maar doe dit wel heel voorzichtig om te voorkomen dat de hoes krimpt en vervolgens niet meer past.

Autoreinigingsdoekjes voor bekleding gebruiken! Bij de Halford (en volgens mij ook Aldi ofzo) te koop. Werkt perfect!

Even aan de dealer vragen wil ook wel eens helpen, ze maken vaak bekleding voor occasions schoon.

Er zijn bekledingreinigers in de handel, speciaal voor auto-interieurs, je zou het ook met een stoomreiniger kunnen proberen (maar wel voorzichtig, niet te lang (te heet) op 1 plek blijven en niet te vochtig laten worden.

De suiker uit de koffie los je op met warm water. De koffie los je op met glycerine. Niet te lang wachten, anders lukt het niet meer.

Bij een autobekleder of autopoetsbedrijf laten shamporellen dan spuiten ze je bekleding nat met een reiniger en zuigen al het vuil+water eruit en is je stoel weer als nieuw maar waarschijnlijk wordt ie zo mooi schoon dat je de rest van je bekleding ook wilt laten doen

Gebruik van St Marcus, verkrijgbaar bij de betere doehetzelfzaak, wel goed naspoelen. Ook te gebruiken voor gewone stoelen van stof Succes

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100