hoe houd je makkelijk/snel/effectief het huishouden bij

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik heb een Hara wisser, zo'n wisser met spons zeg maar , daar werk ik snel en schoon mee. Zijn in ieder geval de ramen, deuren en spiegels weer eens schoon. ondertussen scheutje schoonmaakazijn in elk toilet en laten weken. vroeg opstaan en direct aan de slag gaan, ff voor het ontbijt. Zo kun je bijv. al een klein beetje strijken, alles wat gedaag is, is klaar. werkze Toegevoegd op 03-06-2009 09:50:46 gedaan

Sta smorgens op, en doe gelijk de douchecabine als je zelf toch onder de douche staat. Zet daarna de wasmachine aan en terwijl die draait ga je andere huishoudelijke klusjes doen (stofzuigen, dweilen, de afwas, stoffen o.i.d.). Zet in ieder geval lekkere meezing-muziek aan waardoor je alles lekker vrolijk en vlot doet en geniet van iedere keer dat je huis frisser wordt. Neem tussendoor een korte pauze zodat je niet het gevoel hebt alleen maar bezig te zijn met je huishouden.

Ikzelf zou zeggen: Uitbesteden, dat is het makkelijkst, snelst en effectiefst... (maar ja, tevens het duurst).

Een huishoudhulp houd weekelijks alles keurig nodig.

Bijhouden! Niet 1x in de week de hele boel doen, dat is een dagtaak en wie heeft daar nou zin in? Als je elke dag een beetje doet houd je het goed bij en heb je nog een groot stuk van de dag over voor andere dingen. Maak een soort schema en houd je daar aan. Je weet het snel genoeg uit je hoofd en dan word het een gewoonte. Voor je het weet is je huis elke dag netjes en opgeruimd en wat is nou lekkerder dan op de bank ploffen met een goed boek in een heerlijk schoon opgeruimd huis!!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100