Kan je deze keukenorganiser korter maken... zie afbeelding?

Het is een aanbieding bij de praxis, en de breedte maat staat op 50cm. Maar mijn kastje is 47cm breedt. Kan het toch passend gemaakt worden?

Toegevoegd na 6 dagen:
ik had hem gehaald. Past hij in de breedte, past hij niet in de diepte. Dus maar weer teruggebracht.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Nee. Dat gaat niet mooi worden. Dan kan je beter zelf aan het knutselen gaat met hout & laderoller Toegevoegd na 2 minuten: Hou in de gaten dat de maat die gegeven wordt de maat van het kastje zou kunnen zijn, en niet de maat van het element. In dat geval zou het wel eens precies uit kunnen komen!

Heb je wel goed gemeten het zijn vaak standaard maten. Anders kan je het vergeten

Als ik jouw plaatje zo eens bekijk denk ik dat het wel een vergaande operatie wordt om dit passen te maken, niet aan beginnen dus.

Helaas je kastje is te smal, de organiser te breed! Daar is niets aan te doen.

Je zou hem doormidden kunnen zagen, stuk hard plastic eroverheen + klemmetjes.

Alles is op maat te maken, dus ook deze organiser. Echter, dat wordt doorzagen, inkorten en vevolgens weer aan elkaar (punt)lassen. Dat is werk voor de betere hobbyist en je moet ook over een goed lasapparaat beschikken. De lassen zullen blijvend zichtbaar zijn wat niet zo mooi is natuurlijk. Alternatieve oplossing; Koop een stel ladegeleiders en een stukje multiplex. Je kunt er dan nog een rekje op monteren of gewoon latjes rondom op lijmen en je hebt voor minder of hetzelde geld een goede oplossing.

Mij lijkt het dat de advertentie bedoelt dat de organiser voor kastjes van 50 en 60 cm is. Dat zijn standaardmaten voor keukenkastjes.

Deze keukenorganiser past zonder aanpassingen in een keukenkastje van 50 cm breedte (aan de buitenkant gemeten) Het is beslist een handig ding omdat je de gehele inhoud van het kastje naar buiten kunt trekken. Dus hoeft u niet meer op de knietjes om iets achter uit het kasje te halen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100