Scheurtjes in buitenstucwerk, hoe kan ik die het best wegwerken?

Mijn buitenmuur van mijn woning is van beton. Op het beton zijn isolatieplaten geplaatst en daarover is gestuct. Nu zijn op het stucwerk lichte scheuren ontstaan. Hoe kan ik deze scheurtjes weg werken, voordat ik de muur ga lakken. Een persoon zegt over de scheurtjes tegellijm smeren voor buiten ???

Weet jij het antwoord?

/2500

In Duitsland heb ik onlangs een muur geschilderd en had hetzelfde probleem. Dat heb ik opgelost met Alpina Rissfuller, de haarscheurtjes verdwenen als sneeuw voor de zon. Of er een gelijksoortig product in een Nederlandse bouwmarkt te koop is weet ik niet, maar je kunt het ook eventueel via Amazon bestellen. Het is er alleen in wit, daaroverheen kun je met iedere kleur buitenlatex die je wilt.

Bronnen:
https://www.amazon.de/Alpina-Riss-Füller-g...

scheurtjes ontstaan doordat er vocht achter zit wat meestal in de winter ontstaat door bevriezing Als je om de scheur tikt zal je horen dat het hol klinkt Deze plekken zal je kaal moeten maken en opnieuw moeten stucken Als je alleen de schuurtjes dicht smeert met welk wondermiddel ook mag je volgend jaar weer opnieuw verven

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100