Hoe meet ik de lengte van een trekdraad?

Ik heb zojuist een huis gekocht en hier zit een loze leiding met een trekdraad in. deze wil ik graag gebruiken om een cat en coax kabel doorheen te trekken. nu weet ik alleen niet hoe lange kabels ik moet kopen. Hoe ik achter de lengte van de pijp of hoe meet ik de lengte van een trekdraad?

Weet jij het antwoord?

/2500

Trek hem er uit nadat je aan één kant een stevige (nylon) draad hebt geknoopt. Toegevoegd na 5 minuten: Ik neem aan dat je begrijpt die nylon draad lang genoeg moet zijn, bijvoorbeeld 2x de grootste afmeting in je huis, of een hele klos. Of dat je er een nieuw stuk aan knoopt vóórdat het einde in de buis verdwijnt. En dat je dan na het weer in de buis trekken va de trekdraad een coax van minimaal die lengte door de buis trekt.

Koop een rol stevig touw. Bevestig dit aan de trekdraad. Trek de draad geheel uit de buis. Markeer tot waar het touw in de buis is gegaan (met stift of knoopje) en trek aan het touw de trekdraad terug door de buis. Maak het touw los en meet de lengte van het touw tot aan de markering.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100