Hoe kan een hor worden geplaatst op een Velux dakraam met een knik in het kozijn?

Hor nodig voor Velux dakraam maar kozijn waarop hor gemonteerd moet worden is niet recht maar heeft een knik (zie foto). Iemand een idee hoe we dit kunnen oplossen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Velux heeft ook een mooi systeem qua horren , echter zag ik net dat dit idd niet zoals een zonwering op het systeem zelf geplaatst kan worden. In jou geval zou je de geleiderails in kunnen korten, tot aan de knik kunnen laten lopen... dat laatste stukje zou je een makkelijk te plaatsen ( demontabel) plaatje voor kunnen maken. Ook kan je er voor kiezen om een rails iet aan de binnenkant van het kozijn te plaatsen. Er zijn op de markt zelf op maat te maken horren. Wellicht kan je deze ook van velux kopen en zou een maat kleiner dan je huidige raam het probleem op kunnen lossen.je kan dan iets naar achteren, en zo de knik omzeilen Toegevoegd na 7 minuten: Of....zie ik nu ...de knik alleen qua hout verwijderen en recht laten lopen, het velux systeem bedekt toch de houten lijst. Je zal alleen 2 ..3 hoekjes aan de zijkant moeten bijwerken. En wellicht een lat moeten plaatsen om de onderkant te bevestigen.

je hebt hele mooie systemen met een casette bovenaan en rails aan de zijkant die kun je gewoon rechtdoor laten lopen door ze aan de zijkant te schroeven bovenin de rol en die kun je via de rails naar beneden trekken een knik er in is niet nodig. misschien een extra band onderop de stang die je naar beneden trekt om de boel goed af te sluiten gewoon praktisch en makkelijk verkrijgbaar bij de gamma neem wel aluminium geen plastic

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100