Hoe kan ik kit verwijderen van de rand van een kunststof bad?

Kitrand is aan vervanging toe. Hoe krijg ik het van de badrand zonder deze te beschadigen? Er wordt soms geadviseerd aceton te gebruiken. Kan een kunststof bad daar wel tegen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Met een afbreekmesje voorzicht aan de zijkanten los snijden . Daarna met het mesje even een beginstukje maken en dan je kunt het met ( grote ) delen lostrekken Daarna met kitverwijderaar de resten weghalen

Met Alabastine of HG kitverwijderaar. HG siliconenkitverwijderaar is speciaal ontwikkeld voor het zeer gemakkelijk verwijderen van siliconenkit van diverse ondergronden, zoals roestvrijstaal, email, glas, diverse soorten kunststof, keramische tegels, geglazuurde tegels, natuursteen en soortgelijke ondergronden. HG siliconenkitverwijderaar is een aangenaam ruikend product, gemakkelijk aan te brengen en het tast de eerdergenoemde ondergronden niet aan. Vele andere kitsoorten, zoals butyleen-, acrylaat- en universeelkit, laten resten achter en zijn met HG siliconenkitverwijderaar te verwijderen. Deze producten zijn te koop bij de bouwmarkt en de meeste drogisterijen verkopen ook HG.

Kit verwijderaar,en de haarfohn er op zetten, dan trek je het zo los.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100