Hoe plaats ik een glas plaat van 0.90 cm breed bij 200.00 cm hoog tussen een muur en een paal ?

Ik wou in 1ste instantie op de muur en paal een hoek profiel plaatsen. En dan vast kitten met silicone kit. Is dit de goed manier ? Of moet het anders ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

wil je eigenlijk wel een raamwerk om de ruit ? zo niet dan zou ik het anders doen , bijvoorbeeld als volgt haal 4 planken dragers bij de dhz zaak (zie foto) zet er 2 op de muur en 2 op de paal , plaats de ruit ertussen , rubbertje (oude fietsband op maat geknipt) tussen de plankendragers en glas , en aan draaien , aan de kant van het glas wat niet aan paal of muur zit zou ik ook iets van rubber onder doen tegen beschadigen of breken suc6

Haal bij de dhz vuren laten, goed schuren in de grond lak afschilderen,en daar een raam werk van maken.En dat monteren.Mooi en stevig. Laat er sleuven in frasen,in de dikte van je ruit. Suc6 Toegevoegd na 34 seconden: Laten is latten. Toegevoegd na 4 minuten: Geen silicone kit gebruiken wordt een smeerboel. Wij doen een hele dunne streep houtlijm in de groef(witte) Kan je in kleine flesjes kopen met een heel dun tuitje dan kan je een mooi streepje in de groef spuiten. Wel gelijk de overtollige lijm weghalen. Toegevoegd na 5 minuten: Voor je de ruit plaatst eerst het raamwerk goed laten drogen. en dan monteren.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100