Mijn kat wil graag een cat wall hanger, hoe gaan we deze zelf maken?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Er is buigbaar triplex in de handel. Als je van een stuk stevig hout 2 planken maakt met de gewenste ronding er in, kan je met 2 of 3 lagen buigbaar triplex hier een ronde plank op maken. Bekleden met wat kussen schuim (Betere bouwmarkt of stofferingswinkel) en dan overtrekken met stof welke je aan de onderkant met een tacker vastzet danwel vastlijmt. Gebruik bv gereedschaphaken om eea geschikt te maken om op te hangen aan de verwarming.

Probeer iets te zoeken wat die ronding heeft. Bijvoorbeeld een PVC rioolbuis. Je hebt wel een flinke diameter nodig en die vind je niet bij de Gamma en dat zou ook nogal duur worden. Ik zou op zoek gaan naar een rest stukje. Verder een plank en 2 plankdragers of grote drempelhoeken. Een rond stuk hout met een grote schroef blijf zeker ook wel aan die plank zitten.

op marktplaats staan ze regelmatig. meestal meteen slap stofje, maar misschien vind je kat dat niet erg Toegevoegd na 1 minuut: die zijn meestal voor aan de verwarming, maar als je een trapleuning aan de muur maakt, kan ie daar ook aan opgehangen worden

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100