Waar koop je zachte hars (goud) die hard wordt?

Voor een suprise ben ik opzoek naar hars die ik ergens in kan gieten en dat dan na een tijdje hard wordt (zodat het cadeautje is ingesloten.) Heeft iemand een idee waar ik dat koop en welke hars ik daar voor moet hebben, de kleur moet donker bruin/goud zijn.

Weet jij het antwoord?

/2500

Er is een aantal webwinkels die kunsthars (ook wel giethars) verkopen. Het is wel prijzig spul, dus misschien moet je je afvragen of het je waard is voor een surprise. Deze webwinkel verkoopt de gouden hars die je zoekt: http://www.dekwast.nl/zoek_artikel.php?zoekstring=giethars&van_google=1 Ook zou je het bij een modelbouwwinkel kunnen proberen, als je liever niet bij een webwinkel koopt. Als ze geen gouden hars hebben, kun je kleurloze hars kopen met een gouden pigment erbij. Dit gouden pigment mag niet in water oplosbaar zijn, want dan mengt het niet met de hars. Plasticverf of textielverf werkt wel.

ga eens naar een schoonheidspecialiste of drogisterij, daar kun je blokjes hars kopen die je warm moet maken om hem vloeibaar te krijgen, dat kan in bijv. een oud pannetje, dan kun je hem gieten en hard laten worden, de gezichtshars is bruin/geel van kleur

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100