Wie kan mij advies geven. Ik wil de deur van de kamer naar de keuken vervangen door 'n schuifdeur,om meer ruimte te krijgen. Zie graag adviezen komen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Als je een hangende deur neemt, hebt je geen lelijke stofvangende railing aan de onderkant.

je kan je ook afvragen of een deur werkelijk nodig is, ik weet niet hoe je keuken of woonkamer er uit ziet maar er zijn vele mensen die deze deur er permanent uit hebben gehaald. Eventueel als het je smaak is kan je van de deurpost een toog maken.

Misschien is een harmonicadeur een optie i.pv. een schuifdeur?

Ensuite deuren zijn een hele mooie maar kostbare oplossing.Je behoud zo alle ruimte en als ze helemaal geopend zijn heb je een grote doorloop zonder dat je de deuren ziet of dat ze in de weg hangen.

Zo is het bij ons gedaan: In de keuken is een soort dubbele wand gezet, met daarachter een hangende deur. Het kost je ongeveer 10 cm van je keuken en als je de deur helemaal openschuift, zie je er niets van!

Je hebt ze inderdaad hangend zonder onderrail en ook met onderrail.Bij bijna elke bouwmarkt kunnen ze je goed adviseren(neem foto mee)en hebben ze daar alles voor. Niet je vraag maar misschien een mooie tip waar je niet aan gedacht hebt!!!!! Misschien mooier is vervang je deur door een vouwdeur die plaats je heel makkelijk inwendig in t kozijn.Vele soorten/kleuren in kunststof/hout/leerlook al dan niet geisoleerd. Goede zonweringzaken hebben die ook in hun assortiment Voordeel verhuis je ooit plaats je oude deur zo terug en kan je m op je nieuwe adres weer hergebruiken(mits standaard deurmaat) Vouwdeuren kunnen ook op maat worden geleverd.

Klapdeuren..saloondeuren zeg maar. met 'n haakje zodat je ze niet tegen je neus krijgt bij het "uitserveren"

hoi gast76800, ik heb hetzelfde probleem en alsvolgt opgelost: deur met post en al er uit gesloopt. een harmonica deur vernauwd de doorgang, immers de deur zit in het 'doorloopgat' en suite deuren, heel mooi, maar peperduur en er moet ruimte voor zijn. probeer het een paar weken door de deur uit zijn scharnieren te halen en weg te halen. wellicht bevalt het, dan kan je de post er ook uitslopen. dat geeft extra doorloopruimte. bevalt het niet, dan zijn drie scharnierpennen voldoende om de deur weer terug te plaatsen. mij bevalt het prima, probeer het, mogelijk bevalt het jou ook. veel suc6 groeten, Dré

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100