Waarom beginnen aannemers 's ochends om 07.00 uur altijd met boren?

Bij mijn buren wordt flink verbouwd. Elke ochtend om 07.00 uur begint de aannemer met boren. Verder is het de hele dag relatief stil. Is het niet socialer om 's ochtends met het stille werk te beginnen en pas later te boren? Of kunnen ze het boorwerk misschien aan het eind van de dag nog even doen zodat ze 's ochtends alleen de puggen erin kunnen doen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het zou zo kunnen zijn dat ze boren, en vervolgens dingen met cement / lijm / etc pas doen om: - Stof in het verfwerk te voorkomen - De gaten gevuld moeten met een cement-gebonden lijm die 's nachts moet uitharden, en het dus handiger is om alles vast te zetten en uit te laten harden Tevens kan het zo zijn dat het jou opvalt akls ze 's ochtends boren, omdat je dan lekker ligt te slapen...? Je kan natuurlijk altijd even bij de buren vriendelijk gaan vragen of ze tot 8 uur zouden willen wachten met lawaaierig werk?

Zo laat moeten ze beginnen van hun baas, hoe zou jij het vinden als ze dat om 7:00 uur nationwide ´s avonds gingen doen, vanwege het oplossen van het fileleed bijvoorbeeld...

Het zou misschien wel socialer zijn, maar het heeft vast te maken met de werkzaamheden. Ik denk dat het niet alleen boren is wat je hoort, maar bijvoorbeeld het infrezen van leidingen. Daarvoor moet het cement bijvoorbeeld hard zijn (nachtje uitharden), dan begin je 's morgens met het frezen van de zogeheten sleuven, daarna wordt de buis erin gelegd en de leidingen doorgetrokken, en vervolgens de boel weer aangesmeerd. Het is dus logisch dit 's ochtends te doen, helaas voor jou.

Daar kunnen ze geen rekening mee houden. Jij hebt er om 7:00 uur last van, mijn zusje rond 13:30 wanneer haar kleine een middagdutje doet. Ik kijk rond 16:00 uur graag even naar Wie is de Chef en dan zou ìk het weer niet prettig vinden bijvoorbeeld. Als ze met iedereen rekening willen houden dan kunnen ze net zo goed hun boor aan de wilgen hangen.

Ik heb net 1,5 jaar nieuwbouw naast ons huis achter de rug. ze werken 5 dagen per week en dan is 7 uur een nette tijd om je bed uit te komen. (-: Maar werk heeft een volgorde en geloof me maar dat men heus bedacht heeft wat de meest logische is.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100