Hoe kan ik een kier tussen de afdekkap van de centraaldoos/ bevestiging van de lamp en het plafond, hoe kan ik deze afdichten?

Hoe moet ik een kier tussen de afdekkap van de centraaldoos en het plafond dichten?

Weet jij het antwoord?

/2500

Dat zou je kunnen doen met witte siliconenkit.

Door een kleine uitsparing te maken in de afdekkap, en vervolgens deze d.m.v. het schroefje aan het snoer tegen het plafond aan te laten sluiten. Toegevoegd na 18 minuten: Die uitsparing had ik dus niet gezien, werd hier door Laiperd op attent gemaakt. Maar zit er geen schroefje aan het smalle gedeelte van de afdekkap? Zo nee, dan zou ik daar een gaatje in maken en vervolgens een schroefje in draaien, of een druppeltje secondenlijm tussen dat gedeelte en het snoer wurmen.

Ik gok dat er onder de afdekkap net iets teveel "zooi" zit. Dus iets teveel snoer of een snoer met een te grote knoop. Maak het eronder ze netjes mogelijk, eventueel samenbinden met wat elektro tape of met tywraps. (wel ff de stroom eraf in de meterkast) Als alles goed zit dan moet de afdekkap netjes op het plafond kunnen aansluiten.

Er is speciale stuc kit te koop voor in de kitspuit . Dit is speciaal voor gespoten plafon en muren. En zo te zien is dat van jou gespoten. In elke bouw markt te krijgen. Succes er mee Toegevoegd na 4 minuten: En zoals de vorige ook al zei waarschijnlijk zit er teveel saus aan de rand boven op het kapje.Maar ja ook al zoals beschreven een kleine inkeping maken in het kapje en ga er dan vanuit dat er wel een schroefje in heet kapje zit en anders een nieuw kapje kopen ongeveer €1,25,-

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100